US Sports Net Today!

Listen


Live Play-by-Play, Updates, Highlights and More! on US Sports Network!
[Chrome Users-You may have to click on the play button twice to listen]
US Sports Network Powered By Beast Sports Nutrition!

Sunday, April 28, 2019

Good Cops, Great Cops - Park Ranger Training program and PSP Exams Study Guides

PSP Exams Study Guides


By: Peter Baumann


  

Question: 1 The process of finding the person best qualified for the job in terms of both skills and personal integrity is known as:

A. Inspection B. Recruitment C. Vetting D. Screening

Answer: D

Question: 2 What involves a discreet investigation into the past and present activities of the applicant?

A. Back-grounding B. Reporting C. Supervisory D. Recording

Answer: A

Question: 3 Which of the following is the category of integrity and lie detection tests?

A. Polygraph B. Psychological Stress Evaluator C. Personal Security Inventory D. All of the above

Answer: D

Question: 4 What not only reflect an applicant’s financial situation and stability, they also provide other useful solution such as past addresses and previous employers?

A. Legal reports B. Credit reports C. Status reports D. Miscellaneous reports

Answer: B

Question: 5 Which records provide detailed, documented records of an applicant’s personal history, background, and financial relationships?

A. Legal action B. Civil lawsuit C. Civil litigation D. All of the above

Answer: C

Question: 6 Which of the following is NOT the advantage of contract services?

A. Control B. Administration C. Staffing D. Expertise

Answer: A

Question: 7 Which of the following is NOT the advantage of proprietary officers?

A. Quality of personnel B. Loyalty C. Impartiality D. Prestige

Answer: C

Question: 8 Administrative workload is substantially decreased when which service is employed?

A. Union B. Security C. Proprietary D. Contract

Answer: D

Question: 9 A good hybrid security operation consists of which component?

A. engaged corporate liaison B. consistent contract management support C. accurate quality measurements D. All of the above

Answer: D

Question: 10 A person who already knows and understands the basics of loss prevention and security is known as:

A. Engaged liaison B. Review personnel C. Supportive person D. None of the above

Answer: A

Question: 11 The three keys to a successful contact are:

A. accessibility, reviews and resource management B. accessibility, meetings and performance C. accessibility, meetings and resource management D. measurement, meetings and resource management

Answer: C

Question: 12 The relationship between the two groups continues to be strained because of which key issue?

A. Perceived competition B. Provision of services in borderline of responsibility C. Moonlight policies for public police D. All of the above

Answer: D

Question: 13 Private security functions are not essentially client orientated; public law enforcement functions are society or community oriented.

A. True B. False

 Answer: B

Question: 14 Private sector will become increasingly involve in crime prevention; public law enforcement will then be free to concentrate more heavily on violent crimes and crime response.

A. True B. False

Answer: A

Question: 15 Those who are delegated authority in the direct chain of command to accomplish specific organizational objectives are known as:

A. Management B. Authorized directives C. Line executives D. Stockholders

Answer: C

Question: 16 Who generally provide an advisory or service function to a line executive?

A. Chief financial officer B. Merchandiser C. Staff personnel D. Retail marketer

Answer: C

Question: 17 When chief executive officers have authority delegated by the senior executive to whom they report and they are granted a part of authority of their line superior, this is known as:

A. Financial authority B. Control authority C. Staff authority D. Dominance authority

Answer: A

 Test Information: Total Questions: 185 Test Number: PSP Vendor Name: ASIS Cert Name: Physical Security Professional Test Name: Physical Security Professional Official Site: https://www.certschief.com/ For More Details: https://www.certschief.com/exam/PSP/

No comments:

Post a Comment